Siirry sisältöön

Etätilaisuudet

11.00-16.00: Oppimisvaikeus-chat

Hankaloittaako lukivaikeus selviytymistäsi työelämässä? Kaipaatko tukea ja ohjausta oppimisen vaikeuksiin?

Oppimisvaikeus-chat osoitteessa: https://oppimisvaikeus.fi/. Chatissa päivystää psykologi ja saat yksilöllistä ohjausta. Tule juttelemaan!

18.00-20.00: Kohtaa kokemusasiantuntija!- webinaari / Erilaisten oppijoiden liitto

Erilaisten oppijoiden liiton kokemusasiantuntijoita tavattavissa! Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten oppimisvaikeus on vaikuttanut heidän työelämäänsä tai mitä he ajattelevat tulevaisuudestaan työelämässä.

Mitä ovat haasteet, mitä ovat vahvuudet – mihin kenties toivoisi muutosta?  Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Mukana alustamassa ja keskustelemassa kokemusasiantuntijat Sini Sairanen, Annika Fagerholm, Silva Mölsä ja Santeri Katainen. Tilaisuuden juontaa Jenni Janakka.

Zoom-linkki tilaisuuteen: https://zoom.us/j/93502559827

Meeting ID: 935 0255 9827 (ei tarvitse ilmoittautua)

Paikan päällä

10.00 – 12.00: Dysleksiaviikko käynnistyy Kirjasto Oodissa

Dysleksiaviikko ensimmäinen tapahtuma on Kirjasto Oodissa. Tule keskustelemaan lukivaikeudesta työelämässä Erilaisten oppijoiden kokemusasiantuntijoiden ja asiantuntijoiden kanssa. 

Helsingin keskustakirjasto Oodi osallistuu myös dysleksiaviikkoon. Maanantaina klo 10-12  on mahdollisuus saada kirjaston henkilökunnalta opastusta Celia-äänikirjapalvelun käyttöön sekä luotua tunnukset tätä varten. Lisäksi kirjastosta löytyy koko viikon kestävä aineistonäyttely koskien lukivaikeuksia.

Joensuu: JOSE kiertää eri yrityksissä, yhdistyksissä ja toimijoiden pisteissä kertomassa oppimisesta ja toiminnastaan. Jos haluaa JOSEn vierailemaan omalla toimipaikallaan, voi laittaa viestiä satu.niiranen@lukijose.fi tai miia.lund@lukijose.fi