Siirry sisältöön

Etätilaisuudet

10.00-11.15: Google Keep – visuaaliset muistiinpanot pienellä kynnyksellä, webinaari

Google Keep – visuaaliset muistiinpanot pienellä kynnyksellä. Erilaisten oppijoiden liiton ja InPromptun järjestämä webinaari, jossa käsitellään arkea helpottavien digitaalisten työkalujen käyttöä, joita käsitellään myös oppimishaasteiden näkökulmasta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSco-JVC86dHE1CQNmJUYOEWmqStNb2mA7BbwT_uAZOJ9MmIjQ/viewform

14.30-15.30 Sujuvampaa etätyöskentelyä Googlen keinoin

Ota kuppi kuumaa ja liity seuraamme iltapäiväkahville kuulemaan vinkkejä ja parhaita käytäntöjä etätyöskentelyn saavutettavuuden parantamiseksi. Aihetta tarkastellaan fasilitoinnin ja Googlen ratkaisujen tarjoamien mahdollisuuksien näkökulmasta katsottuna. Webinaari on suunnattu kaikille työssään saavutettavuushaasteita kohtaaville. 

Ilmoittaudu mukaan 6.10.2020 klo.14.30 – 15.30

Tapahtumassa puhujina mm.:
Erja Klemola, Muutosjohtaja, palvelumuotoilija ja fasilitoija Sofigate Oy.
Sami Marttinen, pedagoginen asiantuntija Cloudpoint Oy.

Lisätiedot ja ilmoittauminen https://blogi.cloudpoint.fi/2020/09/webinaari-saavutettavaa-etatyoskentelya.html

11.00-16.00: Oppimisvaikeus-chat

Hankaloittaako lukivaikeus selviytymistäsi työelämässä? Kaipaatko tukea ja ohjausta oppimisen vaikeuksiin?

Oppimisvaikeus-chat osoitteessa https://oppimisvaikeus.fi/. Chatissa päivystää psykologi ja saat yksilöllistä ohjausta. Tule juttelemaan!

Paikan päällä

16.15-17.45 Kuopio/etätilaisuus: Opitko erilailla kuin muut? / Kuopion seudun erilaiset oppijat ja Kuopion kansalaisopisto

Tietoa oppimisen apuvälineistä

Koulutus on suunnattu erilaisille oppijoille, heidän lähipiirilleen sekä asiasta kiinnostuneille. Tutustutaan kuinka voi oppia monella eri tavalla ja mitä oppimisen apuvälineitä on olemassa. Etsitään yhdessä minkälaista apua löytyy niin lukemisen, kirjoittamisen kuin vaikka keskittymisenkin haasteisiin. Tutustutaan myös Kuopion erilaisten oppijoiden yhdistyksen toimintaan. 

Aiheeseen meidät johdattaa Jenny Eräsaari Erilaisten oppijoiden liitosta ja Tanja Airaksinen Kuopion Erilaisten oppijoiden yhdistyksestä.   

  • Myös paikan päälle voi tulla: Opistosali, Puistokatu 20, 70110 Kuopio.

17.00-18.00 Lahti: Peruslaskutaitojen ja niiden soveltamistaitojen soveltamiseen tarkoitettu KTLT-testi) Psykologeille ja erityisopettajille.

17.00–19.30 Helsinki: Voimavaroja vanhemmuuteen positiivisesta psykologiasta Tilaisuuteen rajoitettu osallistujamäärä. Jos olet kiinnostunut, ilmoitathan osallistumisestasi mahdollisimman pian: vilma.kettle@hel.fi

Joensuu: JOSE kiertää eri yrityksissä, yhdistyksissä ja toimijoiden pisteissä kertomassa oppimisesta ja toiminnastaan.
Jos haluaa JOSEn vierailemaan omalla toimipaikallaan, voi laittaa viestiä satu.niiranen@lukijose.fi tai 
miia.lund@lukijose.fi