Siirry sisältöön

Etätilaisuudet

11.00-16.00: Oppimisvaikeus-chat

Hankaloittaako lukivaikeus selviytymistäsi työelämässä? Kaipaatko tukea ja ohjausta oppimisen vaikeuksiin?

Oppimisvaikeus-chat osoitteessa https://oppimisvaikeus.fi/. Chatissa päivystää psykologi ja saat yksilöllistä ohjausta. Tule juttelemaan!

13.00-14.00: Ensuring Workplaces are Accessible for All WEBINAARI SIIRTYY, ILMOITAMME MYÖHEMMIN UUDEN AJANKOHDAN!

Paikan päällä

17.00-18.30 Lahti: Luento – oppimisen apuvälineet (tilaisuuden etänä kuunteleminen mahdollista)

14.00-18.00 Joensuu:

”Torilla tavataan -tapahtuma muuttuu virtuaaliseksi. Eli virtuaalisella torilla tavataan! 

Tervetuloa huomenna perjantaina 9.10. klo 12-14 mukaan, kun Joensuun seudun erilaiset oppijat ry on tavattavissa YouTubessa livelähetyksen välityksellä. Tule kuulemaan ja keskustelemaan kuinka omaa tiedon omaksumista voi tehostaa sekä tutustumaan oppimisen tuen välineisiin. Tilaa on myös omien kysymysten ja pohdintojen esittämiselle. 

Käppäile ja näppäile itsesi siis Jose ry:n virtuaaliselle torille! https://www.youtube.com/channel/UC9gj2U0Z6A0UKxxUwKGUd9Q  ”

Joensuun seudun erilaiset oppijat ry on tavattavissa Joensuun torilla. Esittelemme toimintaamme ja jaamme tietoa oppimisesta, oppimisvaikeuksista, oppimisen tukikeinoista ja oppimisen apuvälineistä. Tule juttelemaan oppimisen pulmistasi ja kuulemaan kuinka voit tehostaa omaa uuden tiedon omaksumista. Tule jutustelemaan olit sitten opiskelemassa, töissä, työelämän ulkopuolella tai vaikka hakeutumassa opiskelemaan! Oppimisen ilo kuuluu kaikille!