ALLVAR-webinaarin 2021 tallenteet löydät TÄÄLTÄ

Aiheena: Lukivaikeus ja työhyvinvointi

Kansainvälistä dysleksiaviikkoa eli Luki-viikkoa, tiedon ja ymmärryksen lisäämiseksi lukivaikeudesta, vietetään 4.-10.10.2021.

Erilaisten oppijoiden liitto järjestää yhdessä kumppaneidensa kanssa ALLVAR-webinaarin torstaina 7.10.2021. Maksuton ALLVAR -webinaari on avoinna kaikille.

ALLVAR-webinaarissa saat:

• tietoa oppimisvaikeuksien huomioimisesta osana työhyvinvointia
  • ideoita ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat tuomaan oppimisvaikeuksia kokevien työntekijöiden vahvuuksia esiin osana työyhteisöä
  • vinkkejä siihen, miten työhyvinvointia voidaan kehittää monipuolisilla työtavoilla ja työmenetelmillä.

ALLVAR-webinaari on suunnattu työntekijöille, työnantajille, yrityksille ja yhteisöille, jotka kehittävät omaa työhyvinvointia. Webinaari sopii myös aikuisten ohjaus- neuvonta- ja koulutuspalveluiden parissa työskenteleville, jotka edistävät työyhteisöjen tasa-arvoista esteettömyyttä.

Yhteistyössä:

Vuoden 2021 ALLVAR-palkinto

myönnettiin erityisopettaja Marja-Sisko Palonevalle. Tunnustuksena hienosta, yli 30 vuotta jatkuneesta työstä digitaalisten lukiapuvälineiden tunnettuuden ja käytön lisäämisessä sekä erilaisten oppijoiden yhdenvertaisten oppimisen mahdollisuuksien edistämisessä. Lue lisää TÄÄLTÄ.

Vuoden 2021 ALLVAR-webinaarin tallenteet löytyvät myös Erilaisten oppijoiden liiton YouTubesta.