Aiheena: Lukivaikeus ja osallisuus työyhteisössä

Kansainvälistä dysleksiaviikkoa eli Luki-viikkoa, tiedon ja ymmärryksen lisäämiseksi lukivaikeudesta, vietetään 3.-9.10.2022.

Erilaisten oppijoiden liitto järjestää yhdessä kumppaneidensa kanssa ALLVAR-webinaarin torstaina 6.10.2022. Maksuton ALLVAR -webinaari on avoinna kaikille.

Liity mukaan Allvar-seminaariin – tilaa uutiskirje tästä ja saat ensimmäisenä tiedon tapahtumasta!

ALLVAR-webinaarissa jatkamme työelämään liittyviä keskusteluja, seuraavien teemojen puitteissa:

Miten oppimisvaikeudet on hyvä huomioida osana toimivaa työyhteisöä?

• Erilaisen oppijan aito kohtaaminen ja tuki työelämässä
  • Erilaisten työskentelytapojen hyväksyminen ja osallisuus työyhteisössä
  • Vahvuuksien tunnistaminen
  • Oppimisen ratkaisut työelämään – vinkit, oppaat ja apuvälineet

Teemat voivat vielä tarkentua kevään aikana.

ALLVAR-webinaari on suunnattu kaikille erilaisille oppijoille työelämässä, työnantajille, yrityksille ja yhteisöille sekä kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisen oppimisen teemoista. Webinaari sopii myös aikuisten ohjaus- neuvonta- ja koulutuspalveluiden parissa työskenteleville, jotka edistävät työyhteisöjen tasa-arvoista esteettömyyttä.

Yhteistyökumppaniksi ALLVAR-tapahtumaan?

Yhteydenotot: