Siirry sisältöön

Jukka Tamminen

Jukka Tamminen

Ohjelmoija, ATK-suunnittelija, järjestelmäasiantuntija, IT-kouluttaja

Näkökulma: Ongelmanratkaisu, apuvälineet, erilainen oppiminen

Sirkku Jauhiainen

Sirkku Jauhiainen

Yrittäjä, mydyslexia.fi -verkkosivun perustaja. Yli 10 vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja digitalisaation parista, aina softa-alalla. 

Näkökulma: Haluan jakaa tarinani vaikean dysleksian kanssa elämisestä ja kertoa ihmisille lukivaikeuden kääntämisestä vahvuudeksi. Minulla on paha dyslexia, ja olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että kukaan ei sitä huomaisi. Se on raskasta ja vie voimat. Nyt olen päättänyt jakaa tarinani ja lopettaa asian piilottelu ja häpeäminen. Olen se mikä olen, ja se riittää. Kerron omaa tarinaani. Miten lukivaikeus on näkynyt minussa lapsena, nuorena ja aikuisena ja miten se on vaikuttanut minuun. Teen kouluihin ja yrityksiin puhekeikkoja. Olen ollut puhumassa vanhemmille ja opettajille. MyDyslexian.fi -kaupan tarkoituksena ei ole ainoastaan myydä oppimisvälineitä, vaan isompana tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta dysleksiasta ja erilaisista oppimisvaikeuksista ja avata, kuinka tärkeää nämä on tunnistaa aikaisessa vaiheessa ja tukea lasta oikein.

Parhain terveisin, Sirkku/ 050 5710 439
sirkku@mydyslexia.fiwww.mydyslexia.fi

MyDyslexia -sivuston tarkoituksena on auttaa ihmisiä, jotka kamppailevat luku- ja kirjoitushäiriön kanssa niin kuin minä.

Haluan auttaa tarjoamalla apuvälineitä ja kasvattamalla tietoisuutta dysleksiasta.