Uusien kokemusasiantuntijoiden koulutus Pohjois-Karjalassa

5.9.2022, 18:00 - 29.11.2022, 19:30

Onko sinulla jokin oppimisvaikeus? Oletko Pohjois-Karjalasta?

Jos, niin tule mukaan kokemusasiantuntijakoulutukseen. Se on tarkoitettu sinulle, jolle lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka, hahmottaminen tai digitaidot ovat haastavia ja tarvitset niihin tukea.

Kokemusasiantuntijakoulutuksessa saat tietoa, vertaistukea ja keinoja, miten selviät oppimisvaikeuden kanssa arjessa, opiskelussa tai työelämässä. Koulutuksen jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus toimia vapaaehtoisena kokemusasiantuntijana Erilaisten oppijoiden liiton toiminnassa.

Kouluttajina toimivat Erilaisten oppijoiden liiton kokemustoiminnan kehittäjä ja kouluttaja, yhteisöpedagogi Saana Alanko ja kansalaistoiminnan päällikkö, toimintaterapeutti Jenny Eräsaari. Mukana kouluttamassa ovat myös Oppimisen apuvälinekeskus ja Hahmola (Niilo Mäki Instituutti).

Voit ilmoittautua koulutukseen  Sivisverkon kautta. Ilmoittautumisesi jälkeen olemme sinuun yhteydessä, haastattelemme kaikki mukaan hakijat puhelimitse.

Alkaa:
5.9., 18:00