OPPI-VA -hanke
Oppimisvaikeuksista työelämän osaamisvalmiuksiin
ESR-hanke 2017-19

Oppi-Va hanke päättyy huhtikuussa 2019 ja Työ sujuvaksi! -kokonaisuus siirtyy osaksi Erilaisten oppijoiden liiton toimintaa.

OPPI-VA -hankkeen tavoitteena on ollut, että työpaikoilla huomataan, millaisesta tuesta työntekijät hyötyvät. Apuvälineiden ja hyötysovelluksien avulla työntekijät saavat perustaitonsa ja täyden osaamispotentiaalinsa käyttöön. Hyötysovellusten käyttäminen työn organisoinnissa sujuvoittaa kaikkien työntekoa. OPPI-VA hankkeen lopputuote on Työ sujuvaksi! -kokonaisuus.

Oppi-Va hankkeen päätoteuttaja on Työväen Sivistysliitto TSL ry.

Osatoteuttajina ovat olleet Erilaisten oppijoiden liitto, Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskus, Murikka-opisto, Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry.

Sidosryhmätukea ovat antaneet:
Suomen Ammattiliittojen keskusjärjestö SAK, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry,
Auto- ja Kuljetusalan työntekijäliitto AKT ry, Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Oppi-Va -hankkeessa mukana olleet yritykset_
 SOL Palvelut Oy, Etelä-Hämeen Marttapalvelut Oy, Kiinteistöpalvelu Kariniemi Oy, Kyrel Oy, Väinö Paunu Oy, Fazer, Fazer Food Services, Siltavalmennus, Orkla Foods.

Lue TTT (Työ, terveys ja turvallisuus) -lehden artikkeli OPPI-VA -hankkeesta

Kun töissä takkuaa, taustalla voi olla oppimisvaikeus