Siirry sisältöön

Jäseneksi

Erilaisten oppijoiden liitto on kansalaisjärjestö, jonka tehtävä on erilaisten oppijoiden oppimisen, opiskelun ja työllistymisen mahdollisuuksien sekä yhteiskunnallisen osallisuuden edistäminen.

Erilaisten oppijoiden liiton jäseniä ovat 11 yhdistystä, jotka kaikki toimivat oppimisvaikeuksien ja moninaisen oppimisen asialla omalla alueellaan tai kohderyhmänsä parissa.

Liity lähimpään erilaisten oppijoiden yhdistykseen

Jäsenenä saat

1. Alennusta MyDyslexia.fi-verkkokaupasta

Erilaisten oppijoiden liiton jäsenyhdistysten jäsenet saavat 10 %:n alennuksen MyDyslexia.fi-verkkokaupasta, joka myy oppimisen ja keskittymisen apuvälineitä. Saat alennuskoodin omasta yhdistyksestäsi.

2. Suomen Scandic- ja Hilton-hotellit

12 % alennus yöpymisestä Scandic Hotels | Varaa nyt, muuta joustavasti | Scandic Hotels.

Alennuskoodin ja lisätietoja eduista saat Erilaisten oppijoiden liiton verkostokoordinaattorilta Heli Turjalta heli.turja@eoliitto.fi; 050 4534 299.

3. Muut edut

Osalla yhdistyksistä on lisäksi omia jäsenetuja, kuten koulutuksia, lukitestausta jäsenhintaan ja erilaisia alennuksia. Näistä löydät tiedon kunkin yhdistyksen omilta sivuilta.

4. Uuden jäsenen liittymislahja: lukukalvo ja -viivain

Jos olet hiljattain (vuonna 2023) liittynyt jäsenyhdistykseemme, saat kertaluontoisena liittymislahjana lukukalvon ja -viivaimen (arvo yhteensä 9 euroa). Laita yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella, niin posti tuo liittymislahjasi kuukauden sisällä. Edun saadaksesi jäsenmaksun tulee olla maksettu.