Siirry sisältöön

Tiistai 2.11. klo 18-19 VÄLINEITÄ JA KEINOJA AJANHALLINTAAN

Tunnin tietoisku korkeakouluopiskelijoille, jotka kokevat oppimisessa pulmia.

Aiheena erilaiset keinot ja välineet parempaan ajanhallintaan silloin, kun opinnot tuntuvat kaaottiselta möykyltä. Jos tehtävien palautukset jäävät usein viime tippaan, aloittaminen on hankalaa ja unohtelet asioita, niin TERVETULOA LINJOILLE!

Tietoiskuun pääset mukaan jättämällä sähköpostiosoitteesi tietoiskun ilmoittautumislomakkeelle.

Oppimisen apuvälinekeskuksen neuvontapalvelu

Kaipaatko lisätietoa arkea helpottavista tai oppimista ja työntekoa tukevista välineistä ja oppimismenetelmistä? Ohjaus voi tapahtua puhelimessa keskustellen, sähköpostilla, tekstiviestillä tai etäyhteydellä.

Lähetä yhteydenottopyyntö tekstiviestillä tai Whatsappilla p. 050 366 4449 ja sovitaan ajankohta sekä mikä olisi paras tapa ohjaukseen juuri sinulle.

Työkaluja oppimisen ja työnteon sujuvoittamiseksi

Pienryhmille tarjolla etänä ohjausta ja neuvontaa (OPPIMISPAKIT 1 JA 2) oppimisen apuvälineistä ja menetelmistä syyskuulta-marraskuulle 2021. Oppimispakit ovat lyhyitä koulutuksia, jonka ammattilainen voi varata omalle ryhmälleen ja osallistua heidän mukaan koulutukseen.

Jos siis työskentelet ohjaajana/opettajana/valmentajana ja sinulla on ohjattava ryhmä, jossa on epävarmuutta oppimisessa tai mahdollisia oppimisvaikeuksia, voitte hyötyä oppimispakkien sisällöistä. Oppimispakkien sisältö sopii 16-99 vuotialle oppijoille.

OPPIMISPAKKI 1

  • Sisältää 2h koulutuksen oppimismenetelmistä, -strategioista ja kurkistuksen oppimisen apuvälineisiin.
  • Lisäksi koulutuksen jälkeen Oppimisen apuvälinekeskuksen erityisasiantuntijat päivystävät chatissa/wapissa 1h tilaisuuden jälkeen, jolloin osallistujat voivat kysyä myös henkilökohtaisia neuvoja.

OPPIMISPAKKI 2

  • Sisältää 1,5h koulutuksen valituista oppimisen apuvälineistä, kuten lukemista, kirjoittamista ja laskemista helpottavista välineistä tai keskittymisen keinoista.
  • Lisäksi koulutuksen jälkeen Oppimisen apuvälinekeskuksen erityisasiantuntijat päivystävät chatissa/wapissa 1h tilaisuuden jälkeen, jolloin osallistujat voivat kysyä myös henkilökohtaisia neuvoja.

VIELÄ VARATTAVANA OLEVAT AJANKOHDAT:

  • Marraskuun ajat: ti 23.11.

Kaikkina päivinä Oppimispakit toteutetaan klo 12-16 välillä. Voit myös kysyä muita aikoja, mikäli alla olevista ajoista mikään ei sovi ryhmällesi.

Varaa ryhmällesi oppimispakki näin:

Tiedustele Oppimispakkien vapaina olevia aikoja ottamalla yhteyttä Sallamariin 050-3664449 tai sallamari.siitonen@eoliitto.fi

OTA YHTEYTTÄ!