Siirry sisältöön

Dysleksia-viikko 2020

Tämän vuoden dysleksiaviikon teema on lukivaikeus työelämässä. Viikkoa vietetään lokakuussa, 5.-11.10.2020.

Dysleksiaviikon ideointipalaveri jäsenyhdistyksille (etäyhteydellä) keskiviikkona 12.8. kello 17-19. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset Jennylle, laitan linkin osallistujille. Ja autan etäyhteyden käytössä tarvittaessa!

Liitosta on mahdollista saada dysleksiaviikolla vierailija kertomaan esimerkiksi apuvälineistä tai oppimisvaikeuksien näyttäytymisestä työelämässa, mutta päiviä täytyy sovitella ajoissa. Siksi olisi hyvä saada toiveet näistä tuohon tapaamiseen 12.8. mennessä. (Minulla on jo kalenterissa Kouvolan ja VSD:n kanssa sovitut päivät.)

Tapahtuma voi tapahtua myös etänä, ja ylipäänsä autamme mielellämme tapahtuman järjestämisessä vaikkapa netissä.

Päivittyvät tiedot viikon tapahtumista liiton sivulla https://www.eoliitto.fi/dysleksiaviikko-2020-lokakuussa/