Siirry sisältöön

Työryhmien kuulumisia

Jäsenten ja vapaaehtoisten hankinta -työryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran (etäyhteydellä) keskiviikkona 10.6.2020 klo 15.00-16.00. Tässä ryhmässä ideoidaan yhdessä vapaaehtois-ja jäsenasioita, jaetaan hyviä käytäntöjä ja kehitetään tätä puolta myös pitkäjänteisesti. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautua saa Jennylle.

Rahoitushaut, kuntayhteistyö & verkostot -työryhmä käynnistyi ensitapaamisella toukokuussa. Kiitos mukana olleille! Kooste keskustelusta on tulossa jäsenyhdistysten sivulle. Seuraava tapaaminen on tiistaina 8.9. klo 17.00-18.30. Laitan viimeksi mukana olleille automaattisesti kutsun, myös muut kiinnostuneet saavat ilmoittautua mukaan. Koitan saada meille tähän tapaamiseen asiantuntijan puhumaan – lisää infoa seuraa. (Toiveita ja ehdotuksia saa laittaa.)