Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

OPPIMISEN TUEN KESKUS: Chat-palvelu

8.4.2020, 14:30-16:00

Free

Oppimisvaikeus.fi -sivustolla toimii säännöllisesti chat, jossa voit keskustella oppimisvaikeuksiin perehtyneen asiantuntijan kanssa.

Chatit keväällä 2020:

Yksilöchat asiantuntijan kanssa::

 • Keskiviikkoisin 15.4., 22.4., 29.4. ja 27.5.20 klo 14 – 16.
 • Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä torstaina 23.4. klo 9 – 15.

Huom! Yksilöchattiin voit tulla juttelemaan, jos sinua askarruttaa etäopinnoissa ja -työssä pärjääminen. Tai haluat vinkkejä, miten huomioida oppimisvaikeudet etäopinnoissa.

Ryhmächat asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa:

 • Keskiviikko 8.4. klo 14.30-16 Mistä apua jännittämiseen?
  Miten toimia, kun ryhmätilanteet jännittävät? Pelottaako koetilanne? Mistä apua esiintymisjännitykseen? Tervetuloa mukaan juttelemaan!
 • Keskiviikko 15.4. klo 14 – 16
 • Keskiviikko 29.4. klo 14 – 16
 • Keskiviikko 6.5. klo 14.30-16 Pätkiikö keskittyminen? Takkuaako ajanhallinta?
  Huomaatko roikkuvasi somessa, kun pitäisi opiskella? Onko alkuun pääseminen vaikeaa? Jäävätkö tehtävät kesken? Tervetuloa chattiin jakamaan kokemuksia ja saamaan vinkkejä!

Tervetuloa chattailemaan!

Liity mukaan chattailemaan täältä: www.oppimisvaikeus.fi.

Oppimisen tuen keskuksessa tuotetaan ja jaetaan tietoa nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksista sekä niitä helpottavista tukikeinoista. Lisäksi tutkitaan ja kehitetään näihin ongelmiin liittyviä tunnistamisen ja tuen malleja. Tukipalvelujen osalta Oppimisen tuen keskuksessa keskitytään erityisesti nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksien ja niihin liittyvien mielenterveyden pulmien lyhytkestoiseen yksilö- ja ryhmämuotoiseen kuntoutukseen.

Asiantuntijapalveluihin sisältyvät myös muun muassa koulutus- ja luennointipalvelut, neuropsykologinen arviointi ja konsultointi. Lisätietoja: https://kuntoutussaatio.fi/oppimisentuki/.

Oppimisvaikeus.fi-sivusto kertoo nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksista sekä niihin liittyvistä mielenterveyden ongelmista luotettavasti ja puolueettomasti ja auttaa löytämään ratkaisuja oppimisvaikeuksien kanssa selviytymiseen. Sivuilla esitellään myös Kuntoutussäätiön kehittämistoimintaa ja tuotteita. https://oppimisvaikeus.fi/

Tiedot

Päivämäärä:
8.4.2020
Aika:
14:30-16:00
Hinta:
Free

Järjestäjä

Oppimisen tuen keskus, Kuntoutussäätiö