Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opetusteknologian uudet innovaatiot – Terveisiä BETT- ja FETC -opetusteknologiamessuilta!

21.2., 15:00-16:00

Vapaa pääsy

Tule kuulemaan uusimmat opetusteknologia-alan innovaatiot BETT ja FETC -messuilta!

BETT on maailman suurin opetusteknologiatapahtuma, joka järjestetään vuosittain Lontoossa. Tämän vuoden tapahtumaan osallistui 30 000 vierailijaa yli 120 maasta. Messuilla oli yli 400 puhujaa ja yli 600 yritystä esittelemässä tuotteitaan. FETC (Florida Educational Technology Conference) on suunnilleen samaa koko luokkaa oleva johtava opetusteknologian konferenssi Yhdysvalloissa.

Molemmat messut tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusimpiin opetusteknologioihin, osallistua työpajoihin ja seminaareihin sekä verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Messuilla on esillä myös paljon oppimisen apuvälineitä, joista erilaiset oppijat hyötyvät.

Webinaarissa pääset kuulemaan BETT-messujen parhaat palat Erilaisten oppijoiden liiton erityisasiantuntijoilta Riikka Marttiselta ja Pasi Sarsamalta, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston teknologisen koulutuksen koordinaattorilta Katja Huttuselta sekä digipedagogiselta asiantuntijalta ja kouluttajalta Matleena Laaksolta. Lisäksi Sakkyn erityisopettaja (Telma) Tarja Tolonen kertoo FETC-messujen kohokohdista ja esitellyistä uusista teknologioista.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

Tiedot

Päivämäärä:
21.2.
Aika:
15:00-16:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Kotisivu:
https://sivisverkko.ok-sivis.fi/#/koulutus/67090

Tapahtumapaikka

Teams