Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Thinglink arjentoimintojen, oppimisen ja työnteon tukena

24.2.2021, 17:00-18:00

Free

Thinglink-palvelulla voit liittää kuvaan tai videoon, tekstiä, ääntä, kuvia, videoita tai nettilinkkejä. Tässä verkkokoulutuksessa tutustumme erilaisiin tapoihin hyödyntää Thinglink-palvelua opiskelun, opetuksen, työelämän, oman arjen tai harrastuksen tukena. Sisältöä voi luoda mobiilisovelluksella tai tietokoneella.

Thinglink on hyvä monikanavaisen, interaktiivisen ja saavutettavan sisällön tuottamiseen ja jakamiseen. Sillä on helppo ja nopea tehdä, jäsentää ja jakaa tietoa. Tässä verkkokoulutuksessa esitellään Thinglink-palvelua yleisellä tasolla. Koulutuksen jälkeen järjestetään kaksi työpajaa, joissa on mahdollista kokeilla itse sisällön tuottamista ohjaajien tukemana.

Verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita monikanavaisesta, interaktiivisesta ja saavutettavasta sisällöstä tai sellaisen tuottamisesta arjentoimintojen, harrastusten, opiskelun, opetuksen tai työnteon tueksi. Osallistuja voi olla erilainen oppija, läheinen tai ammattilainen, joka työskentelee erilaisten oppijoiden kanssa.

Osallistujilta ei vaadita erityistä tietoteknistä osaamista, eikä koulutusta varten tarvitse hankkia Thinglink-lisenssiä. Jos haluat tutustua Thinglink-palveluun etukäteen, löydät lisätietoa www.thinglink.com. Thinglinkin käyttö vaatii kirjautumisen ja siitä on saatavilla maksuton ja maksullinen lisenssi.

Ohjelma:

  • Monikanavainen materiaali oppimisvaikeuksisen tukena
  • Thinglinkin käyttö mobiilissa
  • Thinglinkin käyttö selaimella
  • Esimerkkejä Thinglinkin hyödyntämisestä kotona, opiskelussa, harrastuksissa, työelämässä

Ilmoittaudu mukaan Opintokeskus Siviksen sivujen kautta

Kouluttajana: Riikka Marttinen, erityisasiantuntija ja kokemusasiantuntija Eija Hevosmaa

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
24.2.2021
Aika:
17:00-18:00
Hinta:
Free
Kotisivu:
https://sivisverkko.ok-sivis.fi/#/koulutus/37579

Tapahtumapaikka

Verkossa

Järjestäjät

Erilaisten oppijoiden liitto ry
Opintokeskus Sivis