Siirry sisältöön

PLAY – pelillisyys työelämävalmiuksien kehittämisessä 8/2020-12/2022

Erilaisten oppijoiden liitto on osatoteuttajana Satakunnan koulutuskuntayhtymän hallinnoimassa PLAY-hankkeessa. Hankkeella haetaan uusia pelillistettyjä ratkaisuja siihen, kuinka työelämävalmiuksia tulisi ammatillisessa koulutuksessa kehittää ja samalla vähentää opintojen keskeyttämistä. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Lue lisää toiminnasta PLAY-hankkeen kotisivuilta.

Oppimisen olohuone -hanke 1.1.2020-31.4.2021

Oppimisen olohuone -hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Pohjois-Suomen ELY-keskuksen ja STEA:n rahoittama hanke Oppimisen olohuone tyyppisen toiminnan juurruttamiseksi ja levittämiseksi. Lue lisää Oppimisen olohuone-hankkeen verkkosivuilta.

Vanhempaininfot 2021

Jenny ja Antti Wihurin rahaston hallitus on myöntänyt Erilaisten oppijoiden liitolle 10000 euron apurahan infotilaisuuksien järjestämiseen vanhemmille lasten oppimisvaikeuksista, etäopetuksesta ja kodin keinoista tukea lasta etäkoulussa erilaisten perinteisten ja digitaalisten oppimisen apuvälineiden tukemana. Infot aletaan toteutetaan syksyllä 2021. Lue lisää vanhempaininfojen verkkosivuilta.