Syksyn 2022 ohjelma

• Kaikille avoimet ja maksuttomat Oppimista ja työtä sujuvoittavat apuvälineinot zoomissa.
  • Järjestämme pyynnöstä ja erikseen sovittuna Oppimisen apuvälinetilaisuuksia eri tahoille (nuoriso-, kasvatus- ja opetusala, sosiaali- ja terveydenhuolto sekä työllisyystoimijoille). Voit kysyä lisää Sarilta tai Riikalta.
  • Suosittu OPH:n rahoittama koulutussarja ”Opettajana digiviidakossa”, järjestetään myös syksyllä. Haku koulutukseen avataan kesäkuussa.

Oppimisen apuvälinekeskuksen, Erilaisten oppijoiden liiton ja jäsenyhdistysten kaikki koulutukset ja tapahtumat löydät KALENTERISTA.

Oppimista- ja työtä sujuvoittavat apuvälineinfot Zoomissa ->

Apuvälinetilaisuus: POP-UP

• Voit pyytää meitä tulemaan esittelemään ryhmällesi konkreettisia keinoja ja välineitä, joilla helpottaa suunnittelua, tavoitteen asettelua, lukemista ja kirjoitamista sekä keskittymistä.
  • Tilaisuus sopii hyvin esimerkiksi kuntouttavan työtoiminnan ryhmille ja muille ryhmille, joissa pohditaan työllistymistä tai opiskelua, mutta esteinä voivat olla omat oppimistaidot tai mahdolliset oppimisvaikeudet.

Apuvälinetilaisuus: Oppimispakki

• Oppimispakki tarjoaa vinkkejä ja ohjausta erilaisten oppimismenetelmien ja strategioiden käyttämisestä ja oppimisen apuvälineistä.
  • Tilaisuus kestää n. 2h ja toteutetaan etänä.
  • Oppimispakki sopii erilaisille ryhmille, joissa pohditaan omaa oppimista ja mahdollisuuksia oppimiselle.

Pienryhmäohjausta toisen ja korkea-asteen opiskelijoille

Haluatko pohtia yhdessä ratkaisuja opintoihin liittyviin haasteisiin? Kaipaatko tietoa erilaisista keinoista ja välineistä opintojen tueksi?

• Ryhmä sopii sinulle, jos olet yli 16-vuotias opiskelija ja koet oppimisessasi pulmia. Sinulla ei tarvitse olla todettua lukivaikeutta tai muuta oppimisvaikeutta. Riittää, että olet lisätukea ja -välineitä vailla omaan tilanteeseesi.
  • Ryhmään otetaan mukaan 8 henkilöä.
  • Mukaan voit ilmoittautua laittamalla viestiä Sarille, joko sähköpostilla sari.haapala@eoliitto.fi tai puhelimella 044-2820028

Ryhmä kokoontuu Zoomissa myös syksyllä! Aikataulut päivitetään myöhemmin!