Keväällä 2022 tulossa

• Kaikille avoimia ja maksuttomia verkkokoulutuksia oppimisen apuvälineistä ja tuesta. Tapahtumien ajankohdista ilmoitetaan näillä sivuilla, somekanavissamme ja eoliiton tapahtumakalenterissa.
  • Julkaisemme keväällä somekanavissamme vinkkejä erilaisista oppimisen ja työn teon välineistä ja keinoista.
  • Järjestämme pyynnöstä ja erikseen sovittuna ”Oppimisen apuvälinetilaisuuksia” eri tahoille (nuoriso-, kasvatus- ja opetusala, sosiaali- ja terveydenhuolto sekä työllisyystoimijoille). Voit kysyä lisää Sarilta tai Riikalta.

Syksyllä käynnistynyt koulutussarja ”Opettajana digiviidakossa”, järjestetään myös keväällä. Haku koulutukseen on auki 31.1.2022 saakka.

Oppimisen apuvälinekeskuksen, Erilaisten oppijoiden liiton ja jäsenyhdistysten kaikki koulutukset ja tapahtumat löydät KALENTERISTA.