Siirry sisältöön

Oppimisen olohuone -verkosto

Tavoitteenamme on luoda valtakunnallinen Oppimisen olohuone -toimijoiden verkosto. Verkoston tavoite on edistää mallin leviämistä ja jatkaa aikuisille erilaisille oppijoille suunnatun tuen kehittämistä perustaitoihin.

Verkostossa jaetaan materiaaleja, ideoita, kokemuksia ja käytännön vinkkejä olohuonetyyppisen toiminnan toteuttamiseen. Verkosto pyrkii myös vaikuttamaan siihen, että aikuisilla erilaisilla oppijoilla olisi tasavertainen mahdollisuus saada tukea omiin perustaitoihinsa henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Oppimisen olohuoneen verkostoon voivat liittyä kaikki halukkaat. Mukana on tällä hetkellä opetus- ja ohjausalalla työskenteleviä sekä muita yksityishenkilöitä, jotka haluavat edistää toimintamallin juurtumista eri paikkakunnille.

Verkostoon voit liittyä täyttämällä yhteystietosi täällä: liittymislomake Oppimisen olohuoneen-verkostoon. Kun olet täyttänyt lomakkeen, sinut lisätään Teams-tiimiin, josta saat sähköpostiisi ilmoituksen.

Verkoston toiminta

Verkosto järjestää säännöllisesti Teams-tapaamisia verkoston jäsenille. Tapaamisissa jäsenet saavat mahdollisuuden keskustella, verkostoitua, jakaa ideoita ja antaa vertaistukea toisilleen. Tapaamiset kulkevat nimellä ”verkostokahvit”.

Verkostokahville saat Teams-kutsun sähköpostiisi kahvihetkeä edeltävällä viikolla. Osallistuminen on vapaaehtoista, ja mukaan voit tulla milloin vain. Oppimisen olohuoneen verkostokahvit keitetään kuukauden toisena tiistaina.

Seuraavat verkostokahvit juodaan tiistaina 14.3.

Verkostokahvihetkestä saat vireyttä päivään. (Pixabay)