Vanhempaininfosarjan 3. Webinaari: Oppimisen tuen apuvälineistä alakoululaisten vanhemmille

11.10.2021, 18:00-19:30

Vapaa
”Olisipa vanhemmat tienneet, että…”

webinaarissa kerrotaan perustietoa alakouluikäisille lapsille soveltuvista oppimisen tuen apuvälineistä. Webinaarissa tutustutaan perinteisiin ja digitaalisiin oppimisen tuen apuvälineisiin. Lisäksi luennon lopussa on mahdollisuus saada vastauksia luennon aikana esiin nousseisiin kysymyksiin.

Webinaarin juontaa Erilaisten oppijoiden liiton Oppimisen apuvälinekeskuksen erityisasiantuntija Sari Haapala.

Chatissa Niilo Mäki Instituutin toiminnanjohtaja Juha-Matti Latvala esittelee Ekapeliä ja vastaa vanhempien kysymyksiin.

Webinaarin ohjelma.

Ilmoittaudu webinaariin mukaan tästä

Webinaarit toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa:  Kuntoutussäätiö, Niilo Mäki Instituutti, Suomen Kielipolku SLI ry sekä Datero ry.

Webinaarisarjaa tukee Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Vapaa

Verkossa