Siirry sisältöön

Kokemuskeikat

Erilaisten oppijoiden liiton kokemusasiantuntijat esiintyvät erilaisissa tapahtumissa, webinaareissa ja koulutuksissa sekä osallistuvat erilaisten työryhmien toimintaan, kun heitä tilataan niihin esiintymään.

Nämä kokemuskeikat on osa kokemusasiantuntijana toimimista. Tällä hetkellä suosituimmat kokemuskeikkojen teemat ovat kohtaaminen, opintojen saavutettavuus ja työelämäkokemukset. Kokemuskeikat on tarkoitettu Erilaisten oppijoiden liiton kouluttamille kokemusasiantuntijoille.

Tilaaja maksaa keikoista palkkion liiton vahvistamien tuntihintojen mukaan. Saat lisätietoa palkkioista kokemustoiminnan kehittäjältä Maria Tuomialholta.

Kannustamme kokeilemaan rohkeasti keikkailua osana kokemusasiantuntijuutta. Se on konkreettinen tapa vaikuttaa itselleen merkityksellisiin asioihin.

HUOM! Sivun alareunassa on tietoa myös valmennuksesta jota voit saada tulevaan kokemusasiantuntijakeikkaan.

Kokemuksen kuvaaminen voi vaatia erilaisia keinoja.

Kysy lisätietoa kokemusasiantuntijatoiminnasta

maria.tuomialho@eoliitto.fi

Kaipaatko valmennusta kokemusasiantuntijana toimimiseen?

Kokemusasiantuntija keikkoihin valmistautumiseen sisältyy valmennus. Valmennuksen avulla kokemusasiantuntijalla on mahdollisuus saada tukea kokemusasiantuntijatiedon rakentamiseen, materiaalien tekemiseen, esiintymiseen sekä keikan jälkipurkuun.