Siirry sisältöön

Kokemuskeikat

Kokemuskeikat on osa kokemusasintuntijana toimimista. Erilaisten oppijoiden liitolta tilataan kokemuspuheenvuoroja muun muassa erilaisiin tapahtumiin kuten koulutustilaisuuksiin tai webinaareihin. Tällä hetkellä suosituimmat teemat ovat kohtaaminen, opintojen saavutettavuus ja työelämäkokemukset. Kokemuskeikat on tarkoitettu Erilaisten oppijoiden liiton kouluttamille kokemusasintuntijoille.

Kannustamme kokeilemaan rohkeasti keikkailua osana kokemusasiantuntijuutta. Se on konkreettinen tapa vaikuttaa itselleen merkityksellisiin asioihin.

HUOM! Sivun alareunassa on tietoa myös valmennuksesta jota voit saada tulevaan kokemusasintuntijakeikkaan.

Kokemuksen kuvaaminen voi vaatia erilaisia keinoja.

Tulevat kokemuskeikat, ilmoittaudu mukaan

6.10.22 Koemusasiantuntija (2-3 hlö) paneelikeskusteluun klo 16-19.00 välisenäaikana. Teema:Työelämä ja erilainen oppiminen (tarkentuu myöhemmin) Tilaaja: Erilaisten oppijoiden liitto. Tapahtuma: Allvar -webinaari. Ota yhteyttä Saana 050 550 99 71 / saana.alanko@eoliitto.fi

Kaipaatko valmennusta kokemusasiantuntijana toimimiseen?

Kokemusasiantuntija keikkoihin valmistautumiseen sisältyy valmennus. Valmennuksen avulla kokemusasiantuntijalla on mahdollisuus saada tukea kokemusasiantuntijatiedon rakentamiseen, materiaalien tekemiseen, esiintymiseen sekä keikan jälkipurkuun.

Valmentajana toimii Saana Alanko jolla on kokemusta kokemusasiantuntijana toimimisesta monimuotoisissa kokemusasiantuntija tehtävissä. Hän on tunnettu luovista visuaalisista esityksistä sekä innostavana puhujana.

Saana Alanko 050 550 9971 | saana.alanko@eoliitto.fi