Siirry sisältöön

Materiaalipankki

Alla materiaalia muun muassa tavoitteiden asettamisen, suunnittelun ja aikatauluttamisen tueksi. Voit ladata PDF-tiedostoja vapaasti ja tulostaa itsellesi materiaalia.

Kanban. Tehtävä. Työn alla. Valmis.

Lataa ja tulosta tästä Kanban-PDF 959kt

Tavoiteportaat. Asetan tavoitteen. Pilko se pienemmiksi välitavoitteiksi ja aikataulutan myös tyhjää aikaa palautumiselle. Etenen johdonmukaisesti. Kampitan koetinkivet. Muistan palkita itseni välitavoitteissa. Tavoitteeni on.

Lataa ja tulosta tästä Tavoiteportaat-PDF 5,45Mt

Eisenhowerin matriisi. Vasemmassa yläkulmassa tärkeät -kiireelliset. Tee heti. Oikeassa yläkulmassa tärkeät ei kiireelliset, päätä koska teet. Vasemmassa alakulmassa ei tärkeät-kiireelliset, delegoi. Oikeassa alakulmassa ei tärkeät, ei kiireelliset. Tee, kun kerkiät tai hylkää.

Lataa ja tulosta tästä Eisenhowerin-matriisi-PDF 864kt

Oppimisdonitsi, ole hyvä! Donitsin mallinen ohje siihen, kuinka omaa oppimista voi kehittää. Tunnistamalla oman oppimistyylin. Suunittelemalla ja tekemällä tavoitteita oppimiselle. Valitsemalla sopivan oppimisympäristön. Hyödyntämällä oppimisen tuen välineitä. Ymmärtämällä, että oppiminen vaatii aktiivista prosessointia. Valikoimalla tehtävään sopivan oppimisstrategian.

Lataa ja tulosta tästä Oppimisdonitsi-PDF 76,6kt

Tunnista aikavarkaat! Selvitä mihin aikasi kuluu, tee aikaympyrät-tehtävä.

Lataa ja tulosta tästä Tunnista aikavarkaat -tehtävä-PDF 89,6kt

1-3-5-metodi. Tehtävälista johon merkataan valitut tehtävät. Ohje: valitaan yhdelle päivälle yksi isompi tehtävä, kolme keskikokoista tehtävää ja viisi pienempää tehtävää. Yhteensä päivälle valitaan siis max 9 tehtävää.

Lataa ja tulosta tästä 1-3-5-metodi-PDF 92,5kt